Bridge Over River

Mijn verhaal

Het was 2016, ik werkte bij een bedrijf waar ik al meer dan 12 jaar werkzaam was en er werd me verteld dat ik weg moest. Ik begreep het toen niet, hoezo weg?

Ik deed mijn werk toch prima, ik was geen hoogvlieger, maar probeerde mijn werk altijd zo goed mogelijk te doen. Er was geen dossier van mij dat ik mijn werk niet goed deed, maar toch moest ik weg. En ja, nu achteraf weet ik het, er werd van hoger hand ingegrepen want als dat niet was gebeurd zat ik er nu nog en kon ik nooit doen wat ik hier te doen heb in dit leven. 

Eerder dat jaar kwam ik een oud-collega tegen op een beurs, ze had het over de Vijf Elementen, ik vond het mega interessant, sowieso heb ik altijd iets met cijfers gehad, het sprak me aan. WOW, kun je zoveel over jezelf te weten te komen als je alleen maar je geboortedatum hebt?

De folders die ik had meegenomen lagen op mijn nachtkastje en af en toe keek ik erin.

Het moment dat ik bij mijn toenmalige werkgever weg moest, zomer 2016, kreeg ik een studiebudget mee, en tja, ik luisterde naar mijn hart en moest en zou de studie ‘Vijf Elementen Vitaliteitscoach, Lifestyle adviseur’ doen, zo geschiedde. En wat ben ik blij dat ik deze opleiding gedaan heb, wat vertelt het je veel over hoe je bent, hoe je denkt, hoe je handelt. Jouw unieke blauwdruk!

Zo enthousiast als ik was startte ik in 2017 met mijn eigen bedrijf, maar had geen kaas gegeten van marketing, zichtbaar worden, het liep dus niet.

Het was december 2018, ik liep in de supermarkt, het was druk, en ik liep langs de tijdschriften toen mijn oog viel op een tijdschrift over engelen. Ik moest het kopen.

Ik had sinds korte tijd ook interesse in engelengetallen, ik zag ze steeds vaker. Die avond las ik het tijdschrift in bed en las een artikel van een vrouw die Engelentherapeut was en is. WOW, toen ik dat artikel uit had, voelde ik aan alles dat ik hier iets mee MOEST doen. Ik voelde zo sterk dat ik echt meer en meer mijn spiritualiteit moest gaan ontwikkelen. We hebben een lichaam, geest, maar ook een ziel. 

Ik heb direct haar boek gekocht en ging haar volgen op Facebook.

Ik kocht meer en meer spirituele boeken, en al vrij snel volgde ik de opleiding ‘Engelenreader’. Wat was en is dat mooi, communiceren met de engelen d.m.v. kaartendecks. Ik was verkocht! Inmiddels bij de werkgever waar ik zat merkte ik steeds meer en meer dat het niet de plek was waar ik hoorde te zijn. Ook daar werd ik ontslagen, mijn functie verviel. Ik wist het al, omdat ik diverse tekens had ontvangen dat het de bedoeling was. En onder tekens versta ik: dubbele getallen die steeds verschijnen, liedjes op de radio waarvan de tekst op dat moment resoneert. Veertjes en dieren op je pad.

Ondertussen had ik een medium leren kennen die wel eens bij mij thuis kwam en die mij hele mooie dingen vertelde. De eerste keer toen ze bij me was vertelde ze me dat ik vleugels heb, en niet van die kleine ook, WAUW, ik stond perplex. Vleugels? Hoe dan? Maar het is waar, ik ben een aarde-engel en mag mijn licht gaan verspreiden. 

Eind 2019 vond ik een nieuwe baan, 250 meter van mijn huis, mijn geluk kon niet op. Zoveel mazzel, alles klopt in deze baan. Het is een geschenk uit de hemel. Maar toch kwam toen ook weer het moment dat ik af een toe een leegte voelde van: is dit het nu? Ik zakte weer weg in mijn verslaving van suiker. Op een bepaald moment was ik het zat. Er moest en zou wat gaan gebeuren! Ik was niet blij als ik in de spiegel keek, en zelfliefde is het allerbelangrijkste.

Dat je van jezelf houdt, van de buitenkant en de binnenkant. 

Ik ging naar een voedingscoach.

Toen bij ‘toeval ‘, nou ja toeval bestaat niet, kwam er iemand anders in mijn leven, net op het moment dat het afliep bij de eerste, iemand die een eigen bedrijf heeft in online coaching van mindset en leefstijl.

We spraken af, ik kon niet anders, mijn intuïtie zei me dit te doen! En raad eens: die persoon is de persoon die ik zocht!

Zij kan me helpen met haar netwerk en kennis.

Alles komt nu bij elkaar; voeding, leefstijl, mindset en de Vijf Elementen. 

De bal is rond.

Dit is wat ik wil! Mensen coachen, mensen laten inzien dat alles mogelijk is, dat alles gebeurt om een reden, niets gebeurt tegen je, altijd voor je!

Een mens heeft lessen te leren in dit leven om te groeien. Je kunt niet groeien als je niet eerst slechte ervaringen hebt meegemaakt, vertrouw dat alles gebeurt op het juiste moment.

En dat jij, jij die mijn verhaal leest, het op het juiste moment leest.

Jij bent er klaar voor om een verandering te ondergaan.

Doe wat je hart je ingeeft, kies voor jezelf, niemand anders doet het.

Denk niet in tekorten, maar in overvloed, ja ook voor jou is alles mogelijk!!

Veel liefs, Riana♥

142

Water, hout en aarde